Tiistaina tapetit ja maalit tulivat valmiiksi. Ei siinä kauaa näemmä mene kun homman hallitsee. Kaikki tapetit ovat Desingtalon vakiohintaisia Borosan tapetteja.

Keittiön hellanurkka näyttää tapetoinnin jälkeen tältä

Olohuone ja sen takana oleva makuuhuone ovat väreiltään toistensa peilikuvat. Molemmissa päätyseinä siis tuollainen tummempi ja muut seinät vaaleammat. Olohuoneen tummalle seinälle on tarkoitus sijoittaa projektorin valkokangas.

Kodinhoitohuone, wc, tuulikaappi ja vaatehuone saivat kaikki samanvärisen maalin pintaan. Osassa on lasikuitutapetti alla, kuten tässä kuvassa joka on kodinhoitohuoneesta.

Seuraavassa kuvassa keskellä näkyvä punainen pieni purnukka ilmestyi tiistaina mittaamaan lattiasta kosteutta. Kuva on otettu eteisestä vessaan päin, joten siinä näkyy myös eteisen tapetti.

Tänään pienet punaiset purkit oli haettu pois ja mittaustulos kertoi, että lattiat ovat riittävän kuivat kalusteille, laatoille ja laminaateille, joten homma voi jatkua.

Toiseksi suurin makuuhuone, josta tulee "tietokonehuone", näytti kuivettuaan aika keltaiselta. Noh... Kalustetaan sen mukaan sitten. Kuten ehkä muista tapeteista huomaa, meillä tykätään ruskeasta ja harmaasta :)

Pienemmät makuuhuoneet, joista tulee sekä emännälle, että isännälle omat harrastushuoneet saivat tällaiset tapetit. Kuvissa valo ei tee oikeutta tapeteille, kun ikkunoissa on muovit ja luonnonvalo ei pääse kunnolla sisään puhumattakaan, että käytettävissä olisi vielä kattovaloja.

Ja loppuun vielä kuva hienoista portaista, jotka timpuri nikkaroi kodinhoitohuoneen, teknisen tilan ja varaston oville.

Nyt jäädään odottamaan josko ensi viikolla laatoittaja aloittaisi vuorostaan urakkansa.