Viikonloppu oli hiljainen tuplapyhineen. Siivoiltiin vähän, vaikka eihän siellä juuri mitään siivottavaa vielä ole. Valvoja kävi lauantaina tutkimassa elementtiasennuksen ja hyvää työtä siellä on tehty kun ei mitään moitteita tullut.

Tänään on rakennuksella tehtykin vastaavasti pitkä päivä. Aamulla jo aloittivat villoituksen ja välikaton loppuun kasaamisen ja yhä siellä tohina on päällä nyt lähes 12 tuntia myöhemmin.

2130320.jpg

Autotallin ovi oli villoitettu umpeen että päästään hiekkoja sulattelemaan ilman että lämpö karkaa harakoille.

2130323.jpg

Etuovi oli myös asennettu paikoilleen. Tämä on siis sellainen rakennusaikainen ovi joka vaihdetaan lopuksi siihen varsinaiseen etuoveen. Huomatkaa tuliterä roskasäiliö oven vieressä. Etualalla oleva ruskea möykky on kuvasta poistuva irlanninsetteri :)

2130350.jpg

Kodinhoitohuoneen oven päälle oli tehty lippa, jotta kattopellit saa laitettua siihenkin päälle sitten kun sen alan mies paikalle saapuu. Tosin pimeys esti kuvaamasta lippaa paikallaan mutta muistetaan se toisena päivänä.

2130397.jpg

Ja sitten alkaa taas meidän työosuus eli hiekan sulatus. Nestekaasu- ja sähkölämmittimet odottamassa. Onneksi hiekka on kuivaa eikä kovempia pakkasia ole ollut, joten urakan ei pitäisi olla kovin suuri (lue kallis...)

2130417.jpg