En tiedä vieläkö täällä käy lukijoita, mutta ajattelinpa kuitenkin kirjoittaa josko joku sattuu sivuille eksymään.

Vuositarkastus hoitui sitten niin, että ajallaan postitettiin työmaapäällikölle lista vuoden aikana ilmenneistä vioista. Mitään suurta ei löytynyt, mutta useita pienempiä korjauksia saatiin paperille kerättyä (mm. teknisen tilan lattian pinnoite ja silikoonit puuttuu boilerin alta, missä sijaitsee myös lattiakaivo... Miksi kaivo, jos ei mitään mikä estää vahingon sattuessa vettä menemästä ensimmäiseksi vaatehuoneen laminaatin alle?). Tämä lista meiltä lähti siis toukokuussa sovitusti sähköpostitse Design-Talolle.

Pian yhteyttä otti Värisilmä tapetteja koskien. Paikalla käytiin katsomassa tilannetta ja todettiin että asennusvirhe kahdessa huoneessa kun tapettien saumat näkyvät vaaleina rumasti. Aikoi selvittää asian Designtalon kanssa ja saatiinkin hyvin pian rahallinen korvaus noista kyseisistä tapeteista. Tyytyväisiä ratkaisuun :)

Nyt viimein heinäkuussa kävi mies kiristämässä pari ruuvia saunan ovesta ja aikoi tilata pesuhuoneeseen uuden oven, kun totesi entisen kieroksi. Näissä siis ollut ongelmaa yleisesti, joten lasiovi pitäisi olla tulossa tilalle. Lisäksi tämä mies vaihtoi yhden muovilistan keittiössä, kun oli rumasti asennettu alunperin. Kiitokset näistä korjauksista kuitenkin paikalla käyneelle miehelle :)

Siitä lähtien tässä on odoteltu kärsivällisesti eikä mitään kuulu vaikka korjauslistaa on vielä jäljellä jonkin matkaa :( Viime viikolla laitettiin uudelleen sähköpostia että missäs viipyy, on tässä pian kaksikin vuotta asusteltu ja eihän sieltä enää kai mitään ollut tulossakaan! Meinasi työmaapäällikkö että johan meillä korjausmies kävi! Ei ole näkynyt sitä luvattua uutta ovea puhumattakaan teknisen tilan lattian pinnoitteista tai muista pikku vioista, kuten irti keikkuvasta pesuhuoneen WC-istuimesta.

Tiivistettynnä ollaan todella pettyneitä tähän takuukorjaus systeemiin :( Rahat ovat saaneet niin eipä se korjailu paljon jälkikäteen kiinnosta näköjään. Taloon ollaan kuitenkin pääosin oltu tyytyväisiä. Harmittaa vaan kun tässä vaiheessa eivät enää välitä huolehtia loppuja asioita kuntoon kun niin pienestä olisi kokonaistyytyväisyys kiinni :(